10 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Hafta sonu olmasına rağmin bugün Türkiye'de yoğun bir gün olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda mitinge katılacak, TBMM Başkanı Kurtulmuş Filistin Oturumu'nda önemli açıklamalar yapacak. Ayrıca, Bakanlar aday tanıtımlarında, Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü Programı'nda, spor arenasında ise Türkiye'nin farklı liglerinde birbirinden çekişmeli maçlar gerçekleşecek.

Hafta sonu olmasına rağmin bugün Türkiye'de yoğun bir gün olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda mitinge katılacak, TBMM Başkanı Kurtulmuş Filistin Oturumu'nda önemli açıklamalar yapacak. Ayrıca, Bakanlar aday tanıtımlarında, Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Günü Programı'nda, spor arenasında ise Türkiye'nin farklı liglerinde birbirinden çekişmeli maçlar gerçekleşecek.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ZONGULDAK'TA MADENCİ ANITI'NDA MİTİNGE KATILACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenecek mitinge katılacak. Madenci Anıtı'nda düzenlenecek olan mitingde Erdoğan, önemli konularda halka seslenecek.
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI GENÇLİK FORUMU'NDA YER ALACAK
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Forumu 5. Genel Kurulu Kapanış Programı'nda Filistin Özel Oturumu'nda yer alacak. Kurtulmuş'un, gençlik forumunda önemli açıklamalar yapması bekleniyor.
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI GÖKTAŞ, BİLİMDE KADIN VE KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ PROGRAMI'NA KATILACAK
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bilimde Kadın ve Kız Çocukları Uluslararası Günü Programı'na katılacak. Ayrıca, Kocasinan Belediyesi Bilim Akademisi ve İhtisaslaştırılmış Çocuk Evleri Sitesi açılışlarına da iştirak edecek.
İYİ PARTİ LİDERİ AKŞENER, TEŞKİLAT BULUŞMASINDA
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, teşkilat buluşmasına katılacak. Akşener'in buluşmada partisinin gündemine dair önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI, ADAY TANITIM TOPLANTILARINA KATILACAK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, belediye başkan adayları tanıtım toplantılarına iştirak edecek. Yazıcı'nın, aday tanıtımlarında partisinin stratejileri hakkında bilgi vereceği öngörülüyor.
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI KACIR, ADAY TANITIM TOPLANTISI VE VALİLİK ZİYARETİ YAPACAK
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir aday tanıtım toplantısına katılacak ve Valiliği ziyaret edecek. Ayrıca, bakanın ziyaret kapsamında önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor.
TARIM VE ORMAN BAKANI YUMAKLI, ÜRETİM ZİRVESİ VE SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BULUŞACAK
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Topraktan Geleceğe" Ana Temalı Türkiye Yüzyılında Üretim Zirvesi'ne katılacak. Ayrıca, tarım sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek sektördeki gelişmeleri değerlendirecek.
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU, YOL AÇILIŞ TÖRENİ VE ZİYARETLERDE BULUNACAK
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Kahramankazan Yolu ve Veterinerlik, Bitik, İmrendi Farklı Seviyeli Kavşakları Açılış Töreni'ne katılacak. Ayrıca, bakanın Kahramankazan Belediyesi Öğrenci Yurdu'nun açılışını yapması ve çeşitli ziyaretlerde bulunması planlanıyor.
GENÇLİK VE SPOR BAKANI BAK, ADAY TANITIMLARI VE SPOR TURİZMİ TOPLANTISI'NA KATILACAK
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Artvin ve Rize'de düzenlenecek aday tanıtım toplantılarına katılacak. Ayrıca, Rize'deki Spor Turizmi Toplantısı'na da iştirak ederek sporun gelişimi üzerine değerlendirmelerde bulunacak.
SPOR ARENASINDA DOLU BİR GÜN
•    Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük-Siltaş Yapı Pendikspor ve Galatasaray-RAMS Başakşehir maçları yapılacak.
•    Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Bodrum FK-Sakaryaspor, Astor Enerji Şanlıurfaspor-Ankara Keçiörengücü ve Altay-Erzurumspor FK maçları gerçekleşecek.
•    TFF 2. Lig'de Beyaz Grup'ta tek maçla başlayacak olan 25. hafta mücadeleleri.
•    TFF 3. Lig'de 19. hafta mücadelesi, 3 grupta yapılacak 4 müsabakayla başlayacak.
•    Hentbol Erkekler Avrupa Kupası son 16 turu ilk maçında Beşiktaş Safi Çimento, Macaristan'ın FTC-Green Collect ekibini konuk edecek.
•    Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 20. haftası başlayacak; Bahçeşehir Koleji-Türk Telekom, Beşiktaş Emlakjet-Onvo Büyükçekmece Basketbol, Pınar Karşıyaka-Darüşşafakav Lassa, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-Manisa Büyükşehir Belediyespor maçları yapılacak.
•    Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 19. hafta maçları oynanacak; TÜRŞAD-Bigadiç Belediyespor, Halkbank-Develi Belediyespor, Spor Toto-Brand Group Alanya Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor karşılaşacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme