13 günlük gizem çözüldü: Kadının cansız bedeni nehirde bulundu

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde Sakarya Nehri'nde bulunan bir kadın cesedi, kayıp Leyla D. mi? Bu sorunun cevabı için jandarma ekipleri, Leyla D.'nin eşi S.D. ve oğlu U.D.'yi gözaltına aldı.

Adapazarı'nda yaşayan Leyla D., 13 Şubat'ta 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak eşinin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; olay yerine gelen jandarma ekipleri Leyla D.'ye ulaşamadı. Eşi S.D. ise tartıştıklarını ve Leyla D.'nin evi terk ettiğini beyan etti.

Leyla D.'nin bulunması için geniş çaplı arama çalışması başlatan ekipler, telefonunun en son sinyal verdiği bölgeye yoğunlaştı.

Leyla D.'nin telefonu ve başörtüsünü evinin yakınındaki Sakarya Nehri'nin kenarında bulundu. AFAD, dalgıç polisler ve jandarma ekipleri nehir ve kıyıda arama çalışmaları gerçekleştirdi.

Leyla D.'yi arama çalışmaları sürerken, 28 Şubat'ta Söğütlü ilçesi mevkisinde bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin Leyla D.'ye ait olduğu belirlendi.

Leyla D.'nin ölümünün ardından eşi S.D. ve oğlu U.D. tekrar gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, Leyla D.'nin ölümüne ilişkin soruşturma başlattı. Şüphelilerin ifadeleri alınıyor ve olayla ilgili kamera kayıtları inceleniyor.

Leyla D.'nin ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Eşi ve oğlu sorgulanırken, jandarma ekipleri tüm delilleri inceleyerek bu gizemi çözmeye çalışıyor.

AA

Bakmadan Geçme