14 Mart 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye'de Liderlerin Dolu Dolu Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingden iftara, bakanlar ise şehir şehir dolaşıp halkla buluşacak, çeşitli etkinliklere katılacak. Ülkenin her köşesindeki önemli gelişmeler ve toplumsal konular masaya yatırılacak.

Bugün Türkiye'de Liderlerin Dolu Dolu Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan mitingden iftara, bakanlar ise şehir şehir dolaşıp halkla buluşacak, çeşitli etkinliklere katılacak. Ülkenin her köşesindeki önemli gelişmeler ve toplumsal konular masaya yatırılacak.
CUMHURBAŞKANI VE AK PARTİ GENEL BAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN HALKA SESLENDİ VE İFTAR PROGRAMINA KATILACAK
Bugün Türkiye'de, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'un önemli bir gününe tanıklık ediliyor. Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka seslenecek. Ardından, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek iftar programına katılacak.
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ BİNGÖL'DE VATANDAŞLARLA BULUŞACAK VE İFTAR PROGRAMINA KATILACAK
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise Bingöl'de yoğun bir gün geçirecek. Bingöl Üniversitesi Arı ve Arı Ürünleri Tanıtım Ofisi, Modern Arıcılık Kompleksi ve TTO Bina Açılış Töreni'ne katılacak olan Yılmaz, aynı zamanda Sancak ve Karlıova'da vatandaşlarla buluşacak. Günü, Genç ilçesinde düzenlenecek iftar programıyla noktalayacak. Ayrıca, Bingöl Seçim Koordinasyon Merkezi'ne de ziyaret gerçekleştirecek.
ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ'UN GİRESUN VE RİZE'DE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün Giresun ve Rize'de yoğun bir programı tamamlayacak. İlk olarak, Giresun'da Belediye Başkanlığı, AK Parti İl Başkanlığı ve Valilik ziyaretlerinde bulunacak olan Bakan Tunç, daha sonra Giresun Adalet Sarayı Yer Teslimi ve Temel Atma Töreni'ne katılacak. Ardından Rize'de Valilik ziyaretinde bulunacak ve esnaf ziyaretlerine katılacak. Günü, Gençlik Buluşması'na iştirak ederek tamamlayacak.
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ, BM'DE "BAĞIMLILIK VE İYİLEŞME 2. KADIN FORUMU"NDA
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün BM'de düzenlenecek olan "Bağımlılık ve İyileşme 2. Kadın Forumu" başlıklı yan etkinliğe katılacak.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI VEDAT IŞIKHAN, SİNCAN'DA İSTİHDAM PROGRAMINA KATILACAK
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan "Milli Müdafaadan Milli Kalkınmaya Türkiye Yüzyılı'nın Kadınları Kadın İstihdam Sistemi İş-Pozitif Tanıtım Programı ve İstihdam Fuarı"na katılacak.
ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ'NİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyecek. Saraçoğlu, Mamak Mutlu ve Araplar mahallelerinde dönüşüm şantiyelerini ziyaret edecek ve mağdurlarla buluşacak. Ayrıca, Örnek Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında iftar programına katılacak.
KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY, ASPENDOS GELECEĞE MİRAS TANITIM TOPLANTISI'NA KATILACAK
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Aspendos Geleceğe Miras Tanıtım Toplantısı"na katılacak ve Vakıflar Genel Müdürlüğü iftarında bulunacak.
MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN'İN OKUL VE ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bugün Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu'nu ziyaret edecek, Kuzeyşehir Alev Alatlı Eğitim ve Sanat Merkezi Açılış Töreni'ne katılacak, esnafla bir araya gelecek ve öğretmenlerle okul yöneticileriyle iftarda buluşacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme