• Haberler
  • 23 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

23 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye'de bugün birçok önemli olay ve etkinlik yaşanacak. İşte günün öne çıkan gelişmeleri…

23 Şubat 2024 Türkiye Gündemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de bugün birçok önemli olay ve etkinlik yaşanacak. İşte günün öne çıkan gelişmeleri…
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KUVAYİ MİLLİYE MEYDANI'NDA KONUŞACAK
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından düzenlenen mitingde Kuvayi Milliye Meydanı'nda konuşacak. Konuşmada, gündemdeki önemli konular ve parti politikaları ele alınacak.
TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ'UN ZİYARET PROGRAMI
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Azerbaycan Başbakanı Ali Esedov ile görüşecek. Bakü'de Türk Şehitliği, Azerbaycan Şehitler Hiyabanı, Maarif Vakfı Okulu ve Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Genel Sekreterliği'ni ziyaret edecek.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'İN MADRİD ZİYARETİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye'nin Madrid Büyükelçiliği'ni ziyaret edecek ve Sosyalist Enternasyonal Yürütme Kurulu çalışma yemeğine katılacak.
ADALET BAKANI TUNÇ'UN PROGRAMI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devrek İlçe Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılacak, Amasra'da esnaf ziyaretlerinde bulunacak ve Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı'na iştirak edecek.
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU'NUN AÇILIŞ TÖRENLERİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Saray-Kırklareli Yolu-Vize Çevre Yolu'nun açılış törenine katılacak ve Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluş etkinliklerine iştirak edecek.
TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI'NIN AÇIKLAMALARI
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), şubat ayına ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri, reel kesim güven endeksi ve imalat sanayi kapasite kullanım oranını açıklayacak.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ'IN ZİYARETLERİ
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, valilik ve belediye başkanlığına ziyarette bulunacak, Kemaliye Camisi'nde hutbe irat edecek ve üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek.
SPOR GÜNDEMİ
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yeni İnegöl Stadı Protokolü İmza Töreni'ne katılacak. Ayrıca, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de önemli maçlar oynanacak. UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu kura çekimi gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme