27 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye'de Günün Öne Çıkanları: Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu AK Parti mitingi, Numan Kurtulmuş'un Gazze raporu tanıtımı, Cevdet Yılmaz'ın yoğun diplomatik görüşmeleri ve birçok bakanın açılış ve ziyaret programlarıyla dolu bir gün…


Türkiye'de Günün Öne Çıkanları: Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu AK Parti mitingi, Numan Kurtulmuş'un Gazze raporu tanıtımı, Cevdet Yılmaz'ın yoğun diplomatik görüşmeleri ve birçok bakanın açılış ve ziyaret programlarıyla dolu bir gün…
CUMHURİYET MEYDANI'NDA COŞKULU AK PARTİ MİTİNGİ
Bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin düzenleyeceği mitinge katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı'na gidecek. Erdoğan'ın, partililere hitap ederek gündemdeki konuları değerlendirmesi bekleniyor.
NUMAN KURTULMUŞ GAZZE RAPORUNU TANITACAK
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Gazze: İnsanlığın Felaketi" adlı özel raporu tanıtacak bir toplantıya katılacak. Bu toplantıda, Gazze'deki insanlık durumu ve yaşanan felaketlerle ilgili detaylı bilgilerin kamuoyuyla paylaşılması planlanıyor.
CEVDET YILMAZ'IN YOĞUN DİPLOMATİK PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İngiltere Başbakan Yardımcısı Oliver Dowden ve diğer önemli isimlerle bir araya gelerek çeşitli görüşmelerde bulunacak. Bu görüşmelerde, ekonomik ve siyasi konuların yanı sıra ikili ilişkilerin geliştirilmesine yönelik adımlar ele alınacak.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN PARTİ İÇİ TOPLANTIYA KATILIM
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak önemli konularda partililere seslenecek ve parti içi meseleleri değerlendirecek.
BAKAN ÖZDEMİR GÖKTAŞ, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞINA KATILACAK
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Altındağ Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi'nin açılış törenine iştirak edecek, engellilere yönelik hizmetlerin önemine vurgu yapacak.
BAKAN ÖZHASEKİ'DEN ESNAF ZİYARETLERİ VE İNCELEMELER
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret edecek ve AK Parti Doğanşehir ve Akçadağ ilçe seçim ofislerini ziyaret ederek bölgedeki inşaat alanlarında incelemelerde bulunacak.
İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA GÖÇ İDARESİ MOBİL ARAÇ TESLİM TÖRENİ'NE KATILACAK
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek Göç İdaresi Mobil Araç Teslim Töreni'ne katılacak ve göç konusundaki güncel gelişmeleri değerlendirecek.
TBMM'DE EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYESİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR
TBMM Genel Kurulu'nda, emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasını içeren 8. Yargı Paketi'nin görüşmelerine başlanacak.
BAKAN KACIR, ESKİŞEHİR'DE ÇEŞİTLİ PROJELERİ AÇACAK
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Eskişehir'de Haier fabrikasının açılış törenine katılacak ve "Eskişehir'i TÜBİTAK Yayınları ile Buluşturuyoruz Projesi"nin imza törenine iştirak edecek.
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU'NUN PROGRAMI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Beyşehir'de Taşıyıcılar Kooperatifi ve esnafı ziyaret edecek, Beyşehir-Seydişehir kara yolunun açılışını gerçekleştirecek ve Konya'daki raylı sistem projelerini tanıtacak.
DİPLOMATİK GÜNDEM: GAZZE'YE YÖNELİK SALDIRILAR TAKİP EDİLİYOR
Dünya genelindeki diplomatik gelişmeler arasında, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılar ve bu saldırıların yol açtığı insani kriz takip ediliyor.
YÜKSEKÖĞRETİM ZİRVESİ BAŞLIYOR
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Avrasya Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen 9. Avrasya Uluslararası Yükseköğretim Zirvesi'nin açılışına katılacak.
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA ÇEYREK FİNAL BAŞLIYOR
Futbolda Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final etabı, MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçla başlayacak. Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi heyecanla takip edecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme