• Haberler
  • Siyaset
  • Abdulkadir Karaduman: 'Belediye faiz borçlarına yetişemiyor'

Abdulkadir Karaduman: 'Belediye faiz borçlarına yetişemiyor'

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti. 

Abdulkadir Karaduman: 'Belediye faiz borçlarına yetişemiyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelen heyeti, gazetemizin İmtiyaz Sahibi Yusuf Gürbüz, Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu karşıladı. Görüşmede Konya siyaseti hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 
Ziyarette, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, seçim süreci ve sonrası için bir dizi açıklamalarda bulundu. 


Konya Büyükşehir Belediyesi’ni yaptığı borçlar yüzünden ‘bir deri bir kemik kalan insana’ benzeten Karaduman, “Konya Büyükşehir Belediyesi’nin o kadar borcu var ki açıklamaktan geri duruyorlar. Belediye borcu yüzünden çok bir deri bir kemik kalmış durumda.

Borcu açıklamıyorlar ama biz 4.7 milyar liraya yakın bir borcu olduğunu daha öncede ifade ettik. Belediye şu an faiz borçlarını bile ödeyemecek durumda.

Bu süreç böyle devam ederse 1 Nisan tarihi itibariyle zamlar yağacak. Belediye su, elektrik ve diğer kalemlere zam yağdıracak.” İfadelerini kullandı.

Abdulkadir Karaduman: 'Belediye faiz borçlarına yetişemiyor'


“SEÇİLDİĞİMİZDE BİZİ İLK TEBRİK EDECEK İSİM SAYIN CUMHURBAŞKANI’DIR”


Seçildiklerinde kendilerini tebrik edecek ilk ismin Cumhurbaşkanı olacağını söyleyen Karaduman, “Biz, 1994 ruhuyla belediye yönetimine talibiz.

Sayın Cumhurbaşkanı her seferinde 94 ruhunu dile getiriyor. Mevcut belediyelerin 94 ruhuyla çalışmadığını kendileri de biliyor.

Biz 94 ruhuyla nasıl borçsuz bir belediye teslim ettiysek şimdide bunu sağlayacak olan bizleriz. O yüzdendir ki seçildiğimizde bizi ilk tebrik edecek isim sayın Cumhurbaşkanı’dır.” dedi.


Konya’nın, gettolaşma, kalifiye işçi, ulaşım ve köylerdeki nüfusun tahliye edilmesi gibi sorunları olduğunu vurgulayan Karaduman,

kendilerinin seçilmesi durumunda bütün bu sorunlarla çözüm üreteceklerini belirterek konuşmasını sonlandırdı.  Gerçekleşen görüşme günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 

Özel Haber
Yorumlar 1
PROMOSYON 14 Mart 2024 11:36

KENDİ BİLE İNANMIYOR

Bakmadan Geçme