AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz, Karatay'da!

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Karatay Belediyesi'ni ziyaret ederek, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yanılmaz, Karatay'da!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Karatay Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Mücahit Yanılmaz; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ile Karatay Belediyesi’nde bir araya geldi.

Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen programa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı Seyit Mehmet Sümer, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Osman Nail Kavruk, AK Parti Karatay Kadın İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar ve İlçe Kadın ile Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanları ve Karatay Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

GAYRET OLDUĞUNDA VATANDAŞIN TEVECCÜHÜNE MAZHAR OLUYORSUNUZ

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Karatay Belediyesi’nin ilçe genelinde hayata geçirdiği yatırımlar belediye ve parti ilçe teşkilatı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Karatay’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Mücahit Yanılmaz; “Yerel Yönetimler Seçimleri geride kaldı ve artık yerel yönetimlerimiz için 5 yıllık yeni bir döneme girdik. Öncelikle İl Başkanlığımızı, Karatay İlçe Başkanlığımızı ve Karatay Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Güzel bir işbirliği, istişare ve gayret ortaya konduğunda vatandaşımızın da tercihi ile teveccühüne mazhar oluyorsunuz. Bizler de AK Parti Genel Merkezi olarak 81 ilde bu toplantılarımızı yaparak geride kalan seçimleri ve yeni dönemi istişare ediyoruz. AK Parti Belediyeciliği bir yatırım belediyeciliğidir. Bizler bu işi dünyada en iyi yapan belediyeleriz. Ama en büyük şansımız, dünyada yerel yönetimlerde idol olmuş bir lidere sahip olmaktır. İnşallah yeni dönemde de hep birlikte yine güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.  

HEMŞEHRİLERİMİZ TAVRINI AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDEN YANA KOYDU

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç şunları söyledi; “AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı olarak 31 Mart Seçimleri sürecinde yoğun bir dönem yaşadık. Sonuçta da Karataylı hemşehrilerimiz tavrını AK Parti Belediyeciliğinden yana koydu. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Aynı gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.“ 

BU KUTLU YÜRÜYÜŞ UZUN YILLAR DEVAM EDECEK

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da; “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini tamamladık ve artık yeni bir döneme girdik. Sonuçların ülkemiz, şehrimiz ve insanımız için hayırlar getirmesini diliyorum. Bu süreci istişare ediyoruz. Amacımız çok daha uzun yıllar hemşehrilerimize hizmet edebilme imkânına sahip olabilmek. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki bu kutlu yürüyüşün uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz” dedi. 

HER ALANDA HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA VE ONLARA HİZMET ETMEYE GAYRET EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Türkiye’yi hedeflerine ulaştırma adına birlik ve beraberlik içerisinde çalıştığını kaydederek şöyle devam etti; “31 Mart Seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde hemen hemen tüm işyerlerine, hanelere ve mahallelerimize uğradık. Sonuçta da hemşehrilerimizin teveccühüyle 1 Nisan itibariyle yeni bir döneme başladık. Bizimle bu süreçte yol yürüyen genel merkezimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatlarımıza, kadın ve gençlik kollarımız ile meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Geride kalan 5 yıllık süreçte çok önemli işlere imza attık. 5 yıl önce göreve geldiğimizde 72 hizmetin sözünü vermiştik. 241 eser ürettik ki bu üç kattan fazlası demek. Hepsi nitelikli olmak üzere 1 milyon metrekarelik alanda toplamda 119 park yaptık. 3 milyon metrekarelik parke çalışması yaptık. 1200 kilometre yol yaptık, 900 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdik. Mahallelerimize onlarca sosyal tesis kazandırdık. 30 okulumuza halı saha yaptık. Her anlarında hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret ettik. Daha yapacağımız çok işimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızla aynı yolda yürümekten dolayı mutlu ve gururluyuz. Onun yükünü hafifletmek ve ona yük olmamak için de yoğun bir çabanın içindeyiz.”  

Bakmadan Geçme