Akılalmaz cinayet: katil eski gelin çıktı!

İzmir'de 74 yaşındaki kadını evde bıçaklayarak öldüren kişi eski gelin çıktı. 

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Kayınvalidesinin evine hırsızlık yapmak için girdiği söyylenen yabancı uyruklu gelinin, kayınvalidesinin yakalamasıyla kadını bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi.

Olay, 27 Şubat Salı günü ikindi saatlerinde İzmir'in Seferihisar ilçesi Payamlı Mahallesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Zadet D.’nin (74) evde yerde hareketsiz şekilde yattığı ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri intikal etti. 

İkamet adresine giden sağlık ekipleri, Zadet D.’yi evinin salonunda karnından 2 kez bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi. Olay yerinde gerçekleştirilen incelemelerde ve alınan ifadeler neticesinde şüphelinin yabancı uyruklu ve dini nikalı eski gelini olan 40 yaşındaki E.M. isimli kadın olduğu öğrenildi. 

Olayın gerçekleştiği saatlerde Suriye uyruklu E.M.'nin, eski kayınvalidesi olduğu öğrenilen Zadet D.’nin evine hırsızlık için girdiği ve yakalanınca da aralarında çıkan arbede sırasında E.M.'nin yanındaki bıçakladığı öğrenildi. Yaşlı kadını bıçakladıktan sonrasında ise Ulamış Mahallesi'ndeki evine kaçtığı ortaya çıktı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan E.M. karakoldaki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Bakmadan Geçme