Alkolmetreden 'redbul çıktı' iddiası!

Geçtiğimiz yılın 23 Temmuz akşamı yaşanan olayda, Abidin Çeçen'in kullandığı kamyon, Yaşar Acar'ın yönetimindeki motosiklette çarparak, Acar'ın ölmesine neden oldu. Önce olay yerinde, ardından hastanede yapılan ölçümlerde 0,51 ve 0,63 oranında alkolü olduğu tespit edilen Abidin Çeçen, ise 'Sadece redbul ve çok fazla sigara içmiştim.' dedi. 

Geçtiğimiz yılın 23 Temmuz akşamı meydana gelen olayda Abidin Çeçen'in kullandığı kamyon, Yaşar Acar’ın yönetimindeki motosiklette çarptı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Yaşar Acar, hayatını kaybetti. Kaza sonrası, önce olay yerinde, ardından hastanede yapılan ölçümlerde 0,51 ve 0,63 oranında alkolü olduğu tespit edilen Abidin Çeçen’in mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı.

Çeçen, alkol kullanmadığını belirterek, herkesi şaşkına çeviren, “Sadece redbul ve çok fazla sigara içmiştim.” İfadesinde bulundu. 

“REDBUL VE ÇOK FAZLA SİGARA İÇMİŞTİM”


Alkol kullanmadığını dille getiren Çeçen’in söylemleri şu yönde: “Olay günü Eskil ilçesinde balya getirmiştim. Balyayı indirdikten sonra köyümüze gidiyorduk. Araçta, T.Ç., R.G., G.K. ve ben vardım.

Ben yolun üzerinde kasisler olduğu için yavaş gidiyordum. 
Kavşağa geldiğimde soldan hızlı şekilde gelen motosiklet durmayarak tam benim aracın ön tarafına geldi. 


Ben de ani gelişen olayda, duramayarak motosiklete çarptım. Ben zaten kaza anında yavaştım, görünce frene bastım. Hatta aracı sola doğru kırmaya çalıştım, ancak kurtaramadım. 


Kaza bu şekilde meydana geldi. Ben olay günü kesinlikle alkol kullanmadım.  Zaten o gün sıcaktı, balya indirirken ve sonrasında alkol kullanmam mümkün değildir.

Sadece redbul ve çok fazla sigara içmiştim. Onun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Benim olayda kusurum yoktur. Üzerime düşen suçlamayı kabul etmiyorum.” 

NE OLMUŞTU? 

Geçtiğimiz 2023 yılının 23 Temmuz akşamında, Aksaray'ın Eskil ilçesinde yaşanan olayda Abidin Çeçen'in (40) kullandığı kamyon, Yaşar Acar'ın (53) kullandığı motosiklete çarparak Acar'ın ölümüne neden oldu.

Olaydan sonra Abidin Çeçen gözaltına alınmış ve alkol testine tabi tutulmuştu.  Kaza sonrası, önce olay yerinde, ardından hastanede yapılan ölçümlerde 0,51 ve 0,63 oranında alkolü olduğu tespit edilmişti.

Çeçen’in ise mahkemede verdiği ifadede enerji içeceği ve çokça sigara içtiği belirtti. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme