Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti

Ankara'da şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli sağanak nedeni ile su birikintileri, trafikte aksamalar meydana geldi. Bazı araçlar yollarda kaldı.

Ankara’da sün akşam saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış hayatı felç etti. Şiddetli yağış sonucu trafikte aksamalar meydana geldi. Bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştuğu görülürken, bazı araçlar yolda kaldı.  

Sıhhıye’de yolun bir kısmı çöktü. Sağanak yağış nedeni ile bazı noktalarda ev ve iş yerlerini su bastı.  

Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti

Mesut Yılmaz, Sincan’da sel suyu nedeni ile arıza yapan aracının üzerinde mahsur kaldı. Yağış nedeni ile yolda suyun bir anda yükseldiğini belirterek bujileri ıslanan aracının arıza yaptığını belirten Yılmaz, "Arabanın içi su dolmaya başlayınca camı açtım, tavana çıktım. 20-30 dakika sonra belediyenin iş makinesine binerken ayağım kaydı, suya düştüm. Allah'a şükür bir şeyim yok. Araç ise çalışmıyor. Kendimi zor kurtardım." Dedi.  

Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti

Aynı mahallede ikamet eden Hüseyin Tekin ise 2013 yılından bu yana yağmur yağdığında evlerini su bastını belirtti. Tekin, su basan evine suyu çekebildikten sonra girebildiklerini kaydetti. 

Ekiplerin su baskını yaşanan yerlerdeki tahliye çalışmaları sürüyor. 

AA

Bakmadan Geçme