
ANTRENÖR KURSU 12-23 KASIM'DA KONYA'DA GERÇEKLEŞECEK
Türkiye antrenör kursu 12-23 Kasım tarihlerinde Konya’da yapılacak.
Türkiye antrenör kursu 12-23 Kasım tarihlerinde Konya’da yapılacak. Kurs ile ilgili olarak Konya Şube Başkanı İsmet Karababa bir açıklama yaptı ve şunları söyledi :
Görev anlayışımız içinde yaptığımız organizasyonlarda içimizdeki değerlerimizi hep hatırlayan olduk, futbol ailesi içinde en çok vefasızlığı yaşayan biz antrenörler olarak her kesimden insanımıza vefalı olmaya özen gösterdik ve bunu bir görev kabul ettiğimiz yaptığımız çalışmalarımızda görülür.
Futbol yaşamı ve kişiliği ile Ünal KARAMAN ismi Türk futbolunda bir efsane, en fazla milli formayı giyerek, Ümit ve A Milli takımlarımızda teknik adamlık yaparak, A milli takımımızın tarihinde ilk kez kazandığı Dünya üçüncülüğü başarısına katkı vererek, teknik adamlık kariyerinde üst seviyelerde başarıyla görevler yaparak futbol tarihimizin en başarılı isimleri içinde yer alırken Konya’mız içinde her daim gurur duymamıza vesile olan önemli bir değerdir.
TÜFAD Konya şubesinde görev yaptığımız dönemler içinde, Futbolumuza önemli katkılar sunmuş futbol adamlarımız ile birlikte, Ünal KARAMAN ismini her daim değerimiz olarak görmüş, hatırlamış, yaptığımız organizasyonlar içinde kendilerinin katılımlarını arzulamış, katkıları ile onurlanmış, kendilerine layık gördüğümüz ödüllerle toplumumuza ve yeni nesillere hatırlatmış bir yönetim anlayışımız içinde bu kez de TFF - TÜFAD İşbirliği içinde 12-23 Kasım 2018 tarihleri arasında Konya'da gerçekleştireceğimiz TFF-C kursumuza ismini vererek Ülkemiz, Türk futbolumuz ve Şehrimiz adına ne kadar önemli bir değer olduğunu bir kez daha yansıtmak istedik. (SPOR SERVİSİ)
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.