Asansör kazasında emlakçı ve astsubay vefat etti

Edirne'de yapımı devam eden apartmanda asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybeden emlakçı ve emekli astsubay Lütfü Yılmaz, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Edirne’de meydana gelen acı bir olayda, yapımı devam eden bir apartmanda yaşanan asansör boşluğuna düşme sonucu hayatını kaybeden emlakçı ve emekli astsubay Lütfü Yılmaz, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Edirne’de Cumhuriyet Mahallesi 20025. Sokak'ta gerçekleşti. Astsubay olarak görev yaptıktan sonra emekli olan Lütfi Yılmaz, emlakçılık yapmaya başlamıştı. Bir dairenin satışı için müşterilerini gezdirirken, apartmanın asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yılmaz’ı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Lütfü Yılmaz’ın cenazesine, ailesi, yakınları, meslektaşları, sevenleri ve eski CHP Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen katıldı. Talihsiz kazada hayatını kaybeden Yılmaz, gözyaşları arasında askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazı Esentepe Yavuz Sultan Selim Camii’nde ikindi namazını müteakip kılındıktan sonra emekli Astsubay Yılmaz’ın naaşı Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Bakmadan Geçme