Başkan Altay: 'Şehrimizi Yönetirken Gücümüzü Hanım Kardeşlerimizden Alıyoruz'

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, 'Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla şehrimizi yönetirken gücümüzü hanım kardeşlerimizden alıyoruz' dedi.

Başkan Altay: 'Şehrimizi Yönetirken Gücümüzü Hanım Kardeşlerimizden Alıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, kadınların toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, "Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla şehrimizi yönetirken gücümüzü hanım kardeşlerimizden alıyoruz" dedi.

Başkan Altay, kadınların sadece aile içinde değil, tüm toplumda merhametin, sevginin ve fedakarlığın sembolü olduğunu belirtti. Mesajında, Peygamber Efendimizin "Cennet, annelerin ayakları altındadır" Hadis-i Şerifi'ni hatırlatan Başkan Altay, kadınların toplumun dokusunu ördüğünü ve milletin bütünlüğünü sağlayan en değerli varlıklar olduğunu ifade etti.

Başkan Altay, Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla şehri yönettiklerini ve bu süreçte güçlerini hanım kardeşlerinden aldıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı: "Aile Sanat ve Eğitim Merkezlerimiz, Meslek Edindirme Kurslarımız, Aile ve Kadın Destek Merkezimiz, KOMEK Atölyelerimiz, ilçelerdeki kooperatiflerimiz, Spor Konya faaliyetlerimiz, kadınların kendilerini geliştirdikleri, üretime ve istihdama dahil oldukları, şehrimizin yarınlarına yön verdikleri merkezler konumunda bulunuyor."

Başkan Altay, kadınların her zaman yanlarında olacaklarını ve birlikte şehri daha güzel günlere taşıyacaklarını sözlerine ekledi. Mesajın sonunda Başkan Altay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Unutmayalım ki, güçlü bir toplum, ancak güçlü kadınlarla mümkündür" dedi.

Bakmadan Geçme