• Haberler
  • Türkiye
  • Belediye başkanı verdiği sözü tuttu: Makam araçlarını satıyor!

Belediye başkanı verdiği sözü tuttu: Makam araçlarını satıyor!

Defne'de Belediye Başkanı olan CHP'li Halil İbrahim Özgün, seçim öncesi verdiği sözü tuttu. Makam araçlarını, 'Ben dahil kimsenin makam aracı kullanmasını istemiyoruz' sözleriyle satılığa çıkardı. 

Belediye başkanı verdiği sözü tuttu: Makam araçlarını satıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Defne’de Belediye Başkanı olan CHP’li Halil İbrahim Özgün, seçim öncesi verdiği sözü tuttu. Makam araçlarını, “Ben dahil kimsenin makam aracı kullanmasını istemiyoruz” sözleriyle satılığa çıkardı. 


31 Mart Yerel Seçimlerinde Defne ilçesinde seçimleri kazanarak belediye başkanı olan Halil İbrahim Özgün, belediyenin tüm makam araçlarını satışa çıkardığını duyurdu. 


Özgün, seçimlerden önce verdiği sözü hatırlatarak, “Ben dahil kimsenin makam aracı kullanmasını istemiyoruz” dedi.


“BU İCRAATIMIZ DEFNEMİZE HAYIRLI OLSUN”


Halil İbrahim Özgün’ün paylaşımı şu yönde: “Değerli Defneliler merhaba. Belediyeyi şeffaf ve denetlenebilir şekilde yöneteceğimizin sözünü vermiştik. 


Tasarruf yapacağımızın sözünü vermiştik. Arkamda gördüğünüz araçlar belediyenin makam araçları. Bunların dışında da daha önceki belediye başkanımızın kiralık olarak kullandığı daha yeni ve daha lüks bir araç vardı. 


O aracı da iade ettik. Arkamda gördüğünüz makam araçlarını da satışa çıkarıyoruz. Bu araçları satacağız. 


Parasını da belediyeye alacağız. Ben dahil hiç kimsenin belediye bünyesinde makam aracı kullanmasını istemiyoruz. Bu icraatımız Defnemize hayırlı olsun.” ifadelerinde bulundu. 
 

Bakmadan Geçme