• Haberler
  • Sağlık
  • BESLENME UZMANI: Canan Karatay'dan Yeni Bir Tavsiye Geldi! Kullanan Herkesin Yüzü Mermer Gibi Olacak Ne Demek?

BESLENME UZMANI: Canan Karatay'dan Yeni Bir Tavsiye Geldi! Kullanan Herkesin Yüzü Mermer Gibi Olacak Ne Demek?

Prof. Dr. Canan Karatay, sağlık ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bu defa mükemmel bir cilde sahip olma sırrı verdi.

BESLENME UZMANI: Canan Karatay'dan Yeni Bir Tavsiye Geldi! Kullanan Herkesin Yüzü Mermer Gibi Olacak Ne Demek?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karatay’ın yapmış olduğu son açıklamada cildi mermer gibi yapacak bir tavsiyede bulundu. Lekesiz ve Işıl ışıl bir cilde sahip olmak isteyenler için bir sabun önerdi.

Canan Karatay’ın önermiş olduğu bu sabun, cildin kendi güzelliğini korumaya yardımcı oluyor. Karatay’ın tavsiye etmiş olduğu sabunun, herkesin evinde bulunabilecek bir ürün olduğunu ve cilt sağlığını koruduğunu belirtiyor.

Karatay “Düzenli kullanmak gerekiyor” dedi

Canan Karatay zeytinyağlı sabunların cilt için önemli bir yardımcı ürün olduğundan bahsetti. Lekesiz, pürüzsüz ve Işıl ışıl bir cilde sahip olmak isteyenler için zeytinyağlı sabunun faydalarını anlattı.

Canan Karatay, zeytinyağlı sabunun cildin doğal güzelliğini koruduğunu ve cilde parlaklık verdiğini ifade etti. Karatay zeytinyağlı sabunun, doğal antiseptik özelliği sayesinde akne ve sivilceleri yok edip cilt tonunu eşitlediğinden de bahsetti. Düzenli kullanım sonrasında ise yarayacağını da sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme