• Haberler
  • Asayiş
  • Bir kadın başına ağaç dalı düşmesi sonucu yaralandı

Bir kadın başına ağaç dalı düşmesi sonucu yaralandı

Taksim Gezi Parkı'nda oturan bir kadının başına ağaçtan kopan büyük bir dal parçası düşerek yaralanmasının ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Dün Beyoğlu'ndaki Taksim Gezi Parkı'nda meydana gelen olayda, parkta oturan bir kadının üzerine ağaçtan kopan büyük bir dal parçası düştü. Saat 16.00 sularında gerçekleşen olayda, kadının başına isabet eden dal parçası kırılarak etrafa dağıldı ve kadın başından yaralandı. Dal parçasının düşmesi sonucu yaşanan şok ve acıyla kadın baygınlık geçirdi. Olayın ardından çevrede bulunan vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi, yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Kadının tedavi altına alındığı belirtildi.

Ayrıca, yaşanan olay sonrası kaldırıma saçılan dalların temizlenmesi ve çevrede güvenlik önlemlerinin alınması için özel güvenlik ve belediye ekipleri harekete geçti. Dalların temizlenmesi ve çevrenin güvenli hale getirilmesinin ardından vatandaşlar, parktan uzaklaştırıldı. Olayın detayları ise çevrede bulunan kameralar tarafından kaydedildi.

Bakmadan Geçme