Bir otomobil 2 tır arasında ezildi!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir otomobil iki tır arasında kaldı. Meydana gelen bu kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

İzmir’in Bayraklı ilçesinde Çevreyolu Bayraklı Tünelleri çıkışında meydana geldi. İhlas Haber Ajansından edinilen bilgiye göre Bornova istikametinden Karşıyaka istikametine seyir halinde olan Gökhan Eren (32) idaresindeki 16 AOU 016 plakalı otomobil, Ahmet K. idaresindeki 34 DVD 480 plakalı tıra arkadan çarptı. Otomobilin arkasında seyir halinde olan Mehmet B.'nin (39) kullandığı 34 HJD 047 plakalı tır da otomobile çarptı. İki tır arasında kalan otomobil kağıt gibi ezildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Polis güvenliği sağlarken itfaiye ekipleri araçta sıkışan otomobil sürücüsünü araçtan çıkardı. Sağlık ekiplerinin incelemesi üzerine sürücü Gökhan Eren’in hayatını kaybettiği belirlendi.

Savcı tarafından yapılan incelemenin ardından Eren’in cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaza sebebiyle çevreyolu tek yönlü olarak  geçici süre trafiğe kapatıldı. Otomobile arkadan çarpan tır şoförü Mehmet B. gözaltına alındı.

Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
 

Bakmadan Geçme