Bir sporda on madalya birden

Türkiye Kayak Federasyonunun Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlemiş olduğu Snowboard 1. Etap Yarışması'nda kıyasıya rekabet eden Kayserili sporcular, 10 madalya kazandı.

Erzurum’da bulunan Palandöken’de mücadeleye ve büyük heyecana sahne olan Snowboard 1. Etap Yarışmaları’nda toplam 304 sporcu mücadele etti.

Snowboard 1. Etap Yarışmasına Kayseri’den katılan sporculardan U15 erkekler kategorisinde  altın madalyanın sahibi Ömer Faruk Deliktaş olurken, Kamil Eren Şimşek ise 2. olurken, ikinci gün yarışlarında ise Orhun Atilla Yılmaz gümüş madalya kazandı.

U15 Kızlar kategorisinde Ennur Kardelen Çakır gümüş madalya kazanırken, U13 Erkekler kategorisinde Cafer Ediz Cingöz de 2., U13 kızlar kategorisinde Bengü Çakır da 2. olurken 5 gümüş madalya kazanıldı.
 U11 erkekler kategorisinde Mete Ünlü 3. olurken, +15 Kızlar Azra Acar 4., +15 Erkeklerde ise Uras Uçanoğlu 4. oldu.

Birbirinden çekişmeli müsabakaların ardından dereceye giren sporculara madalyaları yapılan törenle sporculara verildi.. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, başarılı sporcuların antrenörleri Sait Güneş ve Mustafa Demir’i tebrik etti.
 

Bakmadan Geçme