Derbent'e Yeni Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası Açıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Derbent'e kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer'in katılımıyla gerçekleşti.

Derbent'e Yeni Tarım ve Orman Müdürlüğü Binası Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Derbent'e kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının açılışı, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer'in katılımıyla gerçekleşti. Yapılan açıklamalara göre, Derbent Belediye Başkanı Hüseyin Ayten, yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkürlerini iletti ve ilçenin gelişimine katkı sağlayacaklarını vurguladı.

Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, Konya'nın tarımsal üretim merkezi olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi'nin üretimin ve üreticinin yanında olduğunu ifade etti. Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ise, yeni hizmet binasının üreticilere daha etkin ve verimli hizmet sunacağını dile getirdi. Binanın güncel bedelinin 15 milyon 300 bin lira olduğu açıklandı.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ise tarım ve hayvancılığın günümüzde stratejik bir alan haline geldiğine dikkat çekerek, tarım ve hayvancılığı gelişmiş teknolojiyle birleştirmenin önemine vurgu yaptı. Derbent'in tarım ve hayvancılığın öncelikli olduğu bir ilçe olduğunu belirten Özer, bu sektörleri uyumlu bir şekilde çalıştırarak ilçenin ve ülkenin bu alandaki potansiyelini artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Programa, AK Parti ve MHP Derbent ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda yerel yönetici ve vatandaşın katıldığı belirtildi. Açılışın ardından Derbent'e kazandırılan İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü binasının hizmete girdiği bildirildi.

Bakmadan Geçme