Doğrular'ın 45 yıllık başarı hikayesi

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş., Konya fabrikasında gerçekleşen özel etkinlikle 45 yıllık başarılı hizmetlerini kutladı. 

İş dünyasının önde gelen isimlerinin ve çalışanlarının bir araya geldiği etkinlikte, şirketin insan odaklı yaklaşımıyla ülkeye ve dünyaya katkı sağlamayı hedefledikleri vurgulandı.

 

Misyonu ve vizyonu doğrultusunda insan odaklı hizmet anlayışının ön plana çıktığı etkinlikte, Doğrular Ev Ürünleri A.Ş.’nin doğruluk ve şeffaflık ilkesinden ödün vermeden, paydaşlarıyla iş birliği içinde ortak geleceğe değer katmayı amaçladığı ifade edildi.

Doğrular'ın 45 yıllık başarı hikayesi

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru ve diğer yönetim kurulu üyeleri, katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra şirketin 45 yıllık başarı hikayesini paylaştılar. 

Programın devamında, şirkete uzun yıllar emek vermiş ve başarılarına katkı sağlamış olan çalışanlara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Emekli olan 73 personel "İz Bırakanlar" plaketleriyle onurlandırılırken, halen aktif olarak görev yapan ve 10, 20 ve 30 yıl üzerinde hizmet veren 92 personele teşekkür plaketleri verildi.

Doğrular'ın 45 yıllık başarı hikayesi

Etkinlik, yönetim kurulu üyeleri, çalışanlar ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilen 45. yıl pastası kesimiyle devam etti. 

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş.'nin 45 yıllık başarılı geçmişini kutlamak ve katkıda bulunan herkesi onurlandırmak amacıyla düzenlenmiş olan programın sonunda,

tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi ve misafirlere küçük hediyeler takdim edildi.
 

Bakmadan Geçme