Doğu Ekspresi Gezisi Ucuza Gelsin: Kars Turları için!

Kışın tadına varmak isteyenler uçakla veya Doğu Ekspresi ile Kars ve Erzurum turuna indirimli olarak yapıyor.

Vodafone uçak ve tren yolculuğunu bir arada yapma fırsatı sunduğu o özel kampanya ilk kez duyurdu. Doğu Ekspresi ile önce Erzurum ardından Kars'ı gezecek olan Vodafone'lular birbirinden lezzetli yiyeceklerin tadına bakıp tarihi mekanları her durakta ziyaret ederek keyifli bir Kars Erzurum turu gerçekleştirebilecek.

Kişi Başı Fiyat İndirime Girdi!

Kar manzaraları eşliğinde kışın tadına çıkarmak isteyenler kişi başı 7.539 TL ödeyerek Vodafone ile cazip bir kar tatilinin tadını çıkarabilecek. 31 Aralık tarihine kadar kontenjanla sınırlı olan Kars Erzurum Doğu Ekspresi turuna katılım sağlamak isteyenlerin Vodafone abonesi alması yetiyor.

Doğu Ekspresi Turları Nedir?

Otel ulaşım ve çevre gezilerini kapsayan indirimli paket fiyatı çocuk kategorisinden yapılacak başvurularda 7-12 yaş arası geçerlidir. Türkiye'nin Doğu illerini kışın kar manzarası eşliğinde keşfetmek isteyenler için başlatılan Kars Erzurum turları tüm Vodafone aboneleri için anında kullanılabilir.

Kampanyaya Katılmak için…

Kampanyaya dair detaylı bilgi alabilmek ve katılım sağlamak isteyenlerin Vodafone yetkili satış bayileri ile iletişime geçmesi müşteri iletişim hattını arayarak konu ile ilgili detaylı bilgi alması gerekir.

Özel Haber

Bakmadan Geçme