Fotoğrafta 'kötü çıkmışsın' yorumu kanlı bitti!

Geçtiğimiz Aralık ayında Konya'nın merkezinde yaşanan olayda, T.E., isimli genç kız, tartıştığı S.A.'yı göğünden bıçaklayarak yaralamıştı. Olayın ardından gözaltına alınan T.E., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutuklu bulunan 17 yaşındaki kız, çıkarıldığı mahkemece tahliye edildi. Ayrıca kavgaya dair yeni detaylar çıktı. T.E.'nin verdiği ifadeye göre, kavgaya, 'Çirkin çıkmışsın' yorumun sebep olduğu ifade edildi. 

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fotoğrafta 'kötü çıkmışsın' yorumu kanlı bitti!

Geçtiğimiz Aralık ayında Konya’nın merkez Selçuklu ilçesine bağlı Feritpaşa Mahallesi’nde bulunan Nene Hatun Parkı’nda yaşanan olayda 


S.A. (14) adlı genç kız ile T.E. (17), adlı genç kız arasında sosyal medyada başlayan tartışma nedeniyle kavga çıktı. 


Çıkan kavgada T.E., S.A.’yı göğsünden bıçaklayarak yaralamıştı. T.E., de arbede sırasında bıçak darbesi almıştı.  Yapılan incelemelerin ardından gözaltına alınan T.E., tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.  


 Konya 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, mahkemeye heyeti genç kızın, delil karartma ve kaçma durumunun olmamasını göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi. 


Tarafların Mahkemede verdiği ifadeye göre, kavgaya sosyal medya hesabından paylaşılan bir fotoğrafa gelen ‘Çirkin çıkmışsın’ yorumun sebebiyet verdiği aktarıldı. 

Fotoğrafta 'kötü çıkmışsın' yorumu kanlı bitti!

‘ÇİRKİN ÇIKMIŞSIN’ YORUMU PAHALIYA PATLIYORDU!


Genç kızlar arasında yaşanan bıçaklı kavganın nedeni de şaşırttı. T.E.’nin mahkemede verdiği ifadeye göre, kavganın sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafa gelen kötü yorum üzerine başladığı belirtildi.

T.E.’nin ifadesi şu şekilde: “Sosyal medyada paylaştığım bir fotoğrafa, B.M.Ö. ‘Çirkin çıkmışsın’ yorumunda bulundu ve bu nedenle tartışma yaşadık.


 Tartışma sonrası S.A., ‘Seni öldüreceğim, seni bıçaklayacağım’ şeklinde tehditler savurmaya başladı. Yaklaşık 2 hafta sonra ben ve arkadaşım F.S.Ö., Nene Hatun parkına gittik. 


 S.A.’nın tehditlerinden korktuğum için yanıma bıçak almıştım. Parka gittikten sonra aralarında S.A.’nın de bulunduğu yaklaşık 25 kişilik kızlı, erkekli bir grupla karşılaştık. 


Bizi fark eden S.A. ve yandaki 2 kişi bize saldırmaya başladı. Çıkan kavgada korktuğum için elimdeki bıçağı sağa, sola salamaya başladım.

Bıçağı sallarken, bıçak S.A.’ya isabet etti. 
Amacım kendimi savunmaktı, kimseyi öldürmek ya da yaralamak gibi bir niyettim yoktu. O an yaşanılan kargaşada kimi nasıl bıçakladığımı bilmiyorum. 


 Ayrıca çıkan kavgada benim de sol bacağım bıçak yarası aldı. Kimin yaraladığını olayın şokuyla anlamadım.” T.E., hâkimin ‘söyleyecek son sözün var mı?’ Sorusuna, genç kız, yaşanılan olaylardan ötürü pişman olduğunu ve tahliyesini talep ettiğini aktardı. Mahkeme heyeti sonrasında T.E.’nin tahliyesine karar verdi. 


 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme