Google Haritalar: Üç Boyutlu Görünüm Kazanıyor!

Teknolojideki devrim Google haritalarda da etkisini gösteriyor. Android ve iOS kullanıcıları için hazırlanmış Google Haritalar 3D görünümü ile göz kamaştırıyor.

Google Haritalar: Üç Boyutlu Görünüm Kazanıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bulunulan bölgede yer bulma özelliği ile basit ve pratik bir kullanıma sahip olan Google Maps Android ve iOS kullanıcıları için üretilmiş özel navigasyon uygulamasıdır.

Kullanıcıların yakın bölgedeki park alanları, akaryakıt istasyonları, mağaza veya alışveriş merkezlerini kolaylıkla bulabilmelerini sağlayan bu sistem artık 3 boyutlu olarak görüntülenecek.

Test Aşaması Devam Ediyor!

3D Google Haritalar özelliği şu an test aşamasında uygulamanın yeni dönemde nasıl görüntüleneceğine yönelik sızan paylaşımlarda 3 boyutlu görselin sunduğu avantaj da öne çıkıyor.

Binaların üç boyutlu olarak şematik hale getirilmesi, navigasyon açıkken bu özelliğin kullanılabiliyor olması da büyük pratiklik sağlayacak. Yeni dönemde 3 boyutlu navigasyon sistemini kullanabilmek için haritayı yakınlaştırmak gerekebilecek.

Transparan Hizmet Sunacak!

Binaların görüşünü engellemek için transparan bir hizmet sunuluyor. Kısıtlı kullanıcılar için aktif halde test aşamasında denenen bu sistemin yakın zamanda tüm dünyadaki vatandaşların kullanımına açılması bekleniyor.

 

Bakmadan Geçme