Güneş'ten gazetemize ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Ziya Güneş ve beraberindeki heyet gazetemizi ziyaret etti. CHP heyetini gazetemiz imtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ve Mali ve İdari İşler Müdürü Mustafa Uğurlu misafir etti.

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte başkan adaylarının saha çalışmaları da hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Ziya Güneş, CHP Selçuklu İlçe Başkanı Ali Naci Çobanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti

Güneş'ten gazetemize ziyaret

Başkan adayı Güneş saha çalışmalarında halk tarafından güzel karşılandıklarını söyledi. Güneş ‘Seçim dönemlerinde bırakın bizi karşılamayı broşürlerimizi almazlar. Bizimle sohbet etmezlerdi. Şimdi gittiğimiz her yerde insanlar bizi güler yüzle karşılayıp dertlerini anlatıyorlar.  Projelerimizi sorup onların üzerinden bizimle sohbet edip önerilerini sunuyorlar ’dedi.

Güneş'ten gazetemize ziyaret

Saha çalışmalarına hız kesmeden aksine daha da hızlanarak devam edeceklerini ifade eden Ahmet Ziya Güneş, Selçuklu için güzel projelerimiz var. Çocuklara, gençlere, kadınlara yönelik projeler var. Bunun dışında köy turizm projemiz var.  Bunun dışında şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalışacağız. İlçe halkamız ile birlikte ilçemizi yöneteceğiz.  Bizim denetimcizim halk olacak. İnşallah Selçuklu halkı bize teveccüh ederse Halkçı belediye nasıl yapılır? Selçuklu da bunun en güzel örneğini vereceğiz’ dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme