| Konya | Ankara |
| Aksaray | Kayseri |
| Karaman | Antalya |
| Niğde | Kırşehir |
| Afyon | Isparta |
Bedelli askerlik için MÜSİAD da bastırıyor: "Ekonomiye katkı sağlar...”
12 Haziran 2009 / 13:22
Müstakil Sanayicileri İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, bedelli askerlik yapmak isteyen milyonlarca insan olduğunu belirterek, kriz ortamında bu tür tedbirlerin ülke ekonomisine olumlu katkılar sağlayacağını söyledi.
12.06.2009 02:37:02
Vardan, “İncelediğimiz kadarıyla paket olabildiğince adil bir sistem getiriyor. Türkiye’nin geneline hakim bir çalışma olmuş” dedi.
Genelkurmay’ın ısrarla karşı çıktığı bedelli askerlik konusuna da değinen MÜSİAD Başkanı, bu tür tedbirlerin kriz ortamında az da olsa ekonomiye katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Vardan şunları söyledi:
“Bedelli askerliğin olup olmayacağına tabii ki biz karar vermeyiz. Bedelli askerlik yapmak isteyen milyonlarca insan var. Ama Genelkurmay ya da hükümet bunun gerekli olduğuna karar verir yapar. Ortada böyle bir imkan var bunu neden kullanmayalım? Kriz ortamında ek bir kaynak sağlayabilir.”
Sizde bu habere yorum ekleyebilirsiniz!
GÜNCEL kategorisindeki bütün başlıklar için TIKLAYIN.
Şu an sitemizde 6 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.