Son Dakika
BAĞLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

CHP’li BaşkanıKene ısırdı

SİVAS-Gökpınar Gölü'nün kenarına piknik yapmaya giden CHP Gürün İlçe Başkanı Eşiyok, gölün çevresinde gezerken bacağında acı hissetti. 04.05.2008 23:44:32
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

Bacağını kontrol eden Eşiyok, kene tarafından ısırıldığını fark etti. Aynı yerde piknik yapan Gürün Sağlık Grup Başkanı Doktor Murat Yeşiltaş, keneyi cımbızla çıkardı. Yeşiltaş, kene vücuda yeni girdiği için sıkıntı olmadığını ancak her ihtimale karşı hastanede kan örneği alınarak tetkik yapılması gerektiğini söyledi. Eşiyok, Gürün Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu haber toplam 34 kez okunmuş.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

KULLANICI GİRİŞİ
ARAMA

Detaylı arama >>

ANKET

Belediye hizmetlerinden memmum musunuz?


Sonuçlar >>

Bütün Anketler >>

Şu an sitemizde 12 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. Sitemiz bugün 202, toplam 114.954 kez ziyaret edildi.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.