Son Dakika
BAĞLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

"Sokak" filmi, usta yönetmen Atıf Yılmaz'a ithaf edildi

Mersin Sinema Derneği tarafından çekilen “Sokak” filminin galası, usta yönetmen Atıf Yılmaz'ı anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.06.05.2008 06:55:42
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

İçel Sanat Kulübü Nevit Kodallı Salonu'nda düzenlenen gala öncesinde konuşan Mersin Sinema Derneği Başkanı Kadir Baziki, usta yönetmen Atıf Yılmaz'ı, günümüz toplumunun önemli sorunlarından biri olan “Sokak çocukları” konulu “Sokak” filmiyle andıklarını söyledi. Filmi Yasin Korkmaz'la birlikte yöneten Erhan Sönmez ise, çekimleri 2 ayda tamamlanan filmde 50 oyuncunun görev aldığını söyledi. “Sokak” adlı filmde göçle Mersin'e taşınan bir ailenin okula gönderilmeyip çalışmaya zorlanan kız çocuğu ile çekirdek ailede yaşayan, ailesinden ilgi göremeyen bir erkek çocuğun buluşması anlatılıyor. Gala gösteriminin ardından sahneye çıkan filmin yönetmenleri ve oyuncuları usta yönetmen Atıf Yılmaz'ın bir fotoğrafını taşıyarak seyircileri selamladı.

Bu haber toplam 33 kez okunmuş.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

KULLANICI GİRİŞİ
ARAMA

Detaylı arama >>

ANKET

Belediye hizmetlerinden memmum musunuz?


Sonuçlar >>

Bütün Anketler >>

Şu an sitemizde 4 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. Sitemiz bugün 2.675, toplam 117.427 kez ziyaret edildi.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.