Son Dakika
BAĞLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

Hollanda, Türkiye uçuşlarında ek çevre vergisinden vazgeçti

HOLLANDA, uçak biletlerinde 45 avro ek çevre vergisi uygulamasından Türkiye'nin çıkarılmasına karar verdi. Hollanda'dan Türkiye'ye yapılacak uçak yolculuklarında AB ülkelerinde olduğu gibi bilet başına sadece 11 avro ek vergi alınacak. 08.05.2008 01:07:06
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

Böylece hem Hollanda'da yaşayan Türk vatandaşlarına daha ucuza seyahat etme imkanı tanınacak, hem de turistik ziyaretlere önemli katkı sağlanacak. Hollanda'dan Türkiye'deki 2 bin 500 kilometreyi aşan Ankara, Kayseri, Konya ve daha doğudaki illere gerçekleştirilecek uçuşlar ek vergi kapsamından çıkarıldı.

Bu haber toplam 27 kez okunmuş.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

KULLANICI GİRİŞİ
ARAMA

Detaylı arama >>

ANKET

Belediye hizmetlerinden memmum musunuz?


Sonuçlar >>

Bütün Anketler >>

Şu an sitemizde 7 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. Sitemiz bugün 187, toplam 114.939 kez ziyaret edildi.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.