Son Dakika
BAĞLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

Şairler Konya’da buluştu

KONYA Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği “1.Uluslararası Şairler Buluşması” Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde başladı.09.05.2008 10:01:32
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

Kıbrıs, Bulgaristan, Kırgızistan, Almanya olmak üzere 18 ülkeden 90’ı aşkın şairin katıldığı buluşmada şiir konuşulacak, ünlü şairler ve yaptıkları çalışmalar anlatılacak.

Bu haber toplam 34 kez okunmuş.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

KULLANICI GİRİŞİ
ARAMA

Detaylı arama >>

ANKET

Belediye hizmetlerinden memmum musunuz?


Sonuçlar >>

Bütün Anketler >>

Şu an sitemizde 8 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. Sitemiz bugün 239, toplam 114.991 kez ziyaret edildi.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.