| Konya | Ankara |
| Aksaray | Kayseri |
| Karaman | Antalya |
| Niğde | Kırşehir |
| Afyon | Isparta |
KOÇFEST üniversitelileri Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin ile buluşturacakKONYA-Koç Holding’in gençlerin gelişimlerine ve hayatlarını zenginleştirmeye katkıda bulunmak amacıyla 2006 yılında başlattığı üniversite festivali KOÇFEST’in Türkiye çapındaki 8 bin kilometrelik yolculuğu devam ediyor. 11.05.2008 02:09:19
14 Mayıs Çarşamba günü Konya Selçuk Üniversitesi’ni ziyaret edecek KOÇFEST, tüm gün sürecek eğlence ve hediye dolu oyunların ardından gençleri, Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin ile buluşturacak.
Daha çok sayıda genç ile bir araya gelmek amacıyla, kapsamı her geçen yıl genişletilen KOÇFEST’in Türkiye çapında toplam 14 ilde 450 bin öğrenciye ulaşması hedefleniyor. KOÇFEST, Koç Topluluğu şirketlerinin gündüz düzenleyecekleri oyunlar ve ödüllü yarışmalar ile Selçuk Üniversitesi kampüsünü adeta bir eğlence parkına dönüştürecek.
Üniversite öğrencileri tarafından heyecanla beklenen KOÇFEST’te gençler, İstanbul Park pistinin maketi üzerinde Ferrari araçlarını yarıştırarak Grand Prix heyecanını yaşayacak; basketbol turnuvalarına katılacak; Super Jumper ile havaya zıplayıp taklalar atacak; ginger ve lazer tüneli gibi çok sayıda farklı oyunla eğlenerek, sınav stresinden uzaklaşacak.
Ayrıca, festival süresince tüm üniversitelerde gerçekleşecek bilgi yarışmasında, her üniversiteden en çok sayıda doğru cevabı, en kısa zamanda veren öğrenciye gün sonunda Beko laptop hediye edilecek. Festival sonunda tüm katılımcılar arasında en iyi dereceyi yakalayan bir öğrenci ise Ford Fiesta Collection’ın sahibi olacak.
Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.
MANŞET kategorisindeki bütün başlıklar için TIKLAYIN.
Şu an sitemizde 6 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. Sitemiz bugün 6.263, toplam 124.714 kez ziyaret edildi.