Son Dakika
BAĞLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

BABACAN-STUBB GÖRÜŞMESİ

GÖRÜŞMEDE, PKK TERÖR ÖRGÜTÜ VE TERÖRLE MÜCADELE KONUSU DA GÜNDEME GELDİ12.05.2008 08:21:06
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

HELSİNKİ- Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan'ın resmi ziyaret için bulunduğu Finlandiya'da Dışişleri Bakanı Alexander Stubb ile görüşmesinde, PKK terör örgütü ve terörle mücadele konusunun da gündeme geldiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Babacan, terör örgütünün Finlandiya'da da faaliyetleri olduğunu belirtirken, Finli bakan, gerekli bilgiler verildiğinde kanunları çerçevesinde konunun üstüne gideceklerini söyledi. Stubb, görüşmede, "PKK terörünü kınıyoruz" ifadesini kullandı. Görüşmede ayrıca, ikili ilişkilerin yanı sıra AB süreci, Kıbrıs, Kafkaslar, AB-NATO işbirliği konuları ele alındı.

AK Parti hakkındaki kapatma davasının da gündeme geldiği görüşmede Babacan, sürece ilişkin bilgi verdi. Stubb'un, Türkiye'nin AB sürecine ilişkin olarak da "eninde sonunda tünelin ucunda sizin için ışık olacak" dediği öğrenildi.

Bu haber toplam 72 kez okunmuş.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

KULLANICI GİRİŞİ
ARAMA

Detaylı arama >>

ANKET

Sitemizin yeni tasarımı sizce nasıl?


Sonuçlar >>

Bütün Anketler >>

Şu an sitemizde 4 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.