| Konya | Ankara |
| Aksaray | Kayseri |
| Karaman | Antalya |
| Niğde | Kırşehir |
| Afyon | Isparta |
KONYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kadın Sığınma Evi, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na devredildi.22.05.2008 03:34:29
Büyükşehir Belediyesi binasındaki imza törenine Konya Valisi Osman Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış katıldı.
Başkan Tahir Akyürek, protokolle önemli bir sosyal projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Evsiz ve kimsesizlere yönelik bir mekan oluşturarak el uzattıklarını belirten Başkan Akyürek, "Konya'da yaptığımız Kadın Sığınma Evi Türkiye'deki en modern binalardan biri oldu. Suit odaları, rehabilitasyon bölümleri, meslek edindirme kurs bölümleri, sosyal alanlarıyla en güzel şekilde devletimizin elini uzatacağı yatırım ortaya çıktı" dedi.
Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış ise, korunmaya muhtaç kadınların rahatça kalabileceği bir sığınma evinin hayata geçtiğini kaydetti. Genel Müdür Barış, sosyal hizmet yatırımlarını sahiplenen Büyükşehir Belediyesi ve Konya halkına teşekkür etti.
Konya Valisi Osman Aydın da, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik alanında önemli hizmetlerle genel ve yerel idareye yardımcı olduğunu ifade etti. Genel idarenin gücünün bu tür yatırımlarla kuvvetlendiğini dile getiren Vali Aydın, "Son yıllarda hükümetimiz sosyal hizmetlerde büyük açılımlar gerçekleştirdi. Şehrimizde Sosyal Hizmetler Kurumu'na bağlı binaların geliştirilmesi için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Aydın, Başkan Akyürek ve Genel Müdür Barış, Kadın Sığınma Evi'nin devir protokolünü imzaladı.
Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.
KONYA kategorisindeki bütün başlıklar için TIKLAYIN.
Şu an sitemizde 1 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.