Son Dakika
BAĞLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

SELÇUKLU BELEDİYESİ YAPI DENETİMLERİNİ HIZLANDIRDI

SELÇUKLU BELEDİYESİ YAPI DENETİMLERİNİ HIZLANDIRDI26.06.2008 06:24:32
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

 Konya'nın merkez Selçuklu ilçe Belediyesi, ilçe sınırlarında bulunan inşaatlarda yaptığı denetimleri sıklaştırdı.
Konya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Atalay, Mimarlar Odası Başkanı Serdar Işık, Konya Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Kemal Başaran ile birlikte Kunduracılar Kavşağı'nda yapımına devam edilen özel bir hastanenin inşaatını denetleyen Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Konya'daki en hızlı yapılaşmanın ilçelerinde yaşandığını belirterek, "Belediye olarak, gerek odalarımızla, gerekse müteahhitlerle işbirliğimizi sürdürüyoruz. Denetimler vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla yapılıyor. Belediye olarak demir, beton ve diğer konularda gereken denetimleri yapıyor ve eğer eksik gördüklerimiz varsa uyarıyoruz" dedi.
Mimarlar Odası Başkanı Serdar Işık ise, proje ve inşaat kalitesi bakımından Konya'da önemli mesafeler kat edildiğini ifade ederek, "Bu kalitenin gelmesinde belediye ve odaların büyük gayretleri yatıyor. Geçmişte bu konuyla ilgili çok üzücü olaylar yaşadık. Bu tür çalışmaların neticesi bir daha böyle bir olayın yaşanmayacağını umuyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 136 kez okunmuş.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

Şu an sitemizde 3 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.