Son Dakika
BAÄžLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

Başarılı olamayanlara bahane bulma sitesi açıldı

Geçtiğimiz ay yapılan ve yaklaşık 1 milyondan fazla öğrencinin terk döktüğü Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) başarılı olamayanlar için bir bahane sitesi açıldı. 19.07.2008 05:32:56
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

www.ossbahane.com ismiyle açılan internet sitesine ÖSS'ye giren ancak baÅŸarılı olamayanlar girip ister yazılan bahanelerden faydalanabiliyor, isterse de üye olup kendi ürettiÄŸi bir bahaneyi siteye yazabiliyor. Özellikle öÄŸrenciler tarafından yoÄŸun ilgi gören sitede çoÄŸunlukla komik bahaneler yer alıyor. Bu komik bahanelerden bazı örnekler ise ÅŸöyle:
"- ÖSS sınavında o kadar kendimden geçmiÅŸim ki, yanlışlıkla 2 bölümü kendi bölümüm olan sayısala deÄŸil sözellere iÅŸaretlemiÅŸim. Bunun farkına vardığımda artık çok geçti. Ne yapalım kısmet deÄŸilmiÅŸ. Yoksa Türkiye birincisi olacaktım. Seneye kaldı.
- 1 gün önceden arkadaÅŸlarıma baÅŸarılar mesajı çekerken sabaha kadar sürdü. Bir baktım uyuya kalmışım. Uyandığımda aynı arkadaÅŸlardan gelen mesajlar da 'Nasıl geçti sınavın' diye. Mesaj görünce sınava giremediÄŸimi anladım.
- ÖÄŸretmen sınavla ilgili açıklama yapacağı zaman arkamda ki kız 'ArkadaÅŸlar aranızda çikolatalı gofret sevmeyen var mı' dedi. ÖÄŸretmen de sustu açıklama yapamadı. Bu yüzden cevap kağıdını iÅŸaretleyemedim.
- Bütün bir seneyi sadece erkeklerle geçirdik. Dershanede diÅŸi sinek bile yoktu. O yüzden sınava motive olmadım. O yüzden nanik gibi bir sonuç geldi.
- Üniversite de ÅŸoförlük bölümü yoktu. Girdim ama kazanamadım."

Bu haber toplam 90 kez okunmuÅŸ.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

KULLANICI GİRİŞİ
ARAMA

Detaylı arama >>

Şu an sitemizde 3 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.