| Konya | Ankara |
| Aksaray | Kayseri |
| Karaman | Antalya |
| Niğde | Kırşehir |
| Afyon | Isparta |
YÖK, bugün ve yarın yapacağı toplantılarda 21 üniversitenin rektör adayları belirlenecek.20.07.2008 23:21:34
YÖK Genel Kurulu, BaÅŸkan Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan baÅŸkanlığında bugün ve yarın toplanacak. Kurul üyeleri, görev süresi AÄŸustos ayında sona erecek 21 üniversitenin rektör adaylarından CumhurbaÅŸkanlığına sunulmak üzere 3 isim belirlemek için bir araya gelecek. Kurulda, her üniversitenin aday adayları arasından 3’er isim seçilecek ve CumhurbaÅŸkanlığına sunulacak. CumhurbaÅŸkanı da 3 aday arasından birini rektör atayacak.
YÖK Genel Kurulu, daha önce toplanarak her üniversitenin belirlediÄŸi 6 aday olduÄŸu için 21 üniversiteden toplam 126 adayı mülakata almıştı.
Rektör adaylarının belirleneceÄŸi 21 üniversite ÅŸunlar:
Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, BoÄŸaziçi Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta DoÄŸu Teknik Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, UludaÄŸ Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi.
Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.
EĞİTİM kategorisindeki bütün başlıklar için TIKLAYIN.
Şu an sitemizde 8 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.