Son Dakika
BAĞLANTILAR
HAVA TAHMİNLERİ
Konya Ankara
Aksaray Kayseri
Karaman Antalya
Niğde Kırşehir
Afyon Isparta

Askerden karakol inşası açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı: Karakol inşalarında finansal sorun yok. Aktütün dahil 13 karakolun inşası devam ediyor. Sınırdan sızmaya çalışan grup imha edildi. 10.10.2008 01:36:12
Yazıyı KüçültYazıyı Büyüt

Genelkurmay Başkanlığı gündemdeki konularla ilgili yeni açıklama yaptı. Açıklamayı .Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak yaptı.

Açıklamada, "Karakol inşalarında finansal kaynak sorunu yok. Aktütün dahil 13 karakolun inşası devam ediyor" dendi.

Genelkurmay Başkanlığı, yurt içinde eylem hazırlığı içinde olan büyükçe bir terör örgütü grubunun, Irak'ın kuzeyinden hududa girmek üzereyken dün akşam saatlerinde Hava Kuvvetleri ve ateş destek vasıtalarıyla ateş altına alındığını, büyük kısmının etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bu haber toplam 83 kez okunmuş.

Yorumlar

Bu haber için kayıtlı yorum bulunmamaktadır.

İlk yorumu siz yapın!

Şu an sitemizde 4 aktif ziyaretçi bulunmaktadır. [+] Ayrıntılı istatistikler için tıklayın.

HakimiyetYeni Gazete İletişim ve Yayıncılık Ltd. Şti. | Copyright © 2008, All Rights Reserved. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. Herhangi bir haber veya içerik; izinsiz ve/veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz.