İşe gitmek için uyandı, ailesini ölü buldu

Denizli'de bir şahıs işe gitmek için uyandı, annesini ve kardeşini ölü halde buldu. Ailenin karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı yaşamını yitirdiği öğrendi.

Olay, Denizli’de Merkezefendi ilçesi Karaman Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah işe gitmek için kalkan genç, 45 yaşındaki annesi Rukiye Kasap ve 16 yaşındaki kardeşi Şevket Yavuz Üstüner’i hareketsiz şekilde buldu.

Ardından, evdeki ağır kokuya da dayanamayarak kendisini dışarı attı. Gencin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yapılan ilk müdahele sonucunda anne ve oğlunun yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, ailenin karbonmonoksit zehirlenmesinden dolayı yaşamını yitirmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu.

İncelemelerden sonra anne ve oğlunun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.Ailenin ölüm sebebinin otopsinin ardından kesinlik kazanacağı öğrenildi.

Öte yandan, annesini ve kardeşini kaybeden genç, cenazeler evden çıkarıldığı esnada, "Götürmeyin gözünüzü seveyim, götürmeyin ağabey" diyerek ağlaması yürekleri burktu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme