İsmail Kartal: 'Önümüze bakıyoruz'

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında deplasmanda mücadele ettiği Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertliler Trendyol Süper Lig’in 35'inci haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Konyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, golü bulamadıkları için tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu dile getirerek, ’’Buraya kazanmak için gelmiştik. Maçın başından, sonuna kadar üstün oynayan taraf bizdik. Çok net pozisyonlarımız da vardı. Neredeyse rakibe pozisyon da vermedik. Bu akşam oyuncularım elimden gelen her şeyi yaptılar. Sadece biz, bir golü bulamadık. Bunun için buradaki sorumluluk bütün bana aittir. Önümüze bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal, bundan sonraki maçlar için de oyuncularıyla  birlikte sezon sonuna kadar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söyledi.

 

Kartal, 30 saniye süren toplantının ardından gazetecilerden soru almadan basın toplantısından ayrıldı.

Bakmadan Geçme