İzinsiz afiş asanlara ceza!

Gebze'de, ilçe genelinde izinsiz asılan afiş ve pankartlara yönelik çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında kurallara uymayanlara yasal işlem uygulanıyor.

Gebze Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede denetimlerine devam ediyor. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde izinsiz şekilde asılan afiş ve pankartlara yönelik çalışma başlattı. Ekipler, yasak olmasına rağmen halkın yoğun olduğu park, meydan, cadde ve sokaklar üzerinde bulunan elektrik direkleri, trafolar, ağaçlar, duvarlar, panolar, otobüs durakları, yönlendirme ve bilgilendirme levhaları gibi birçok yerlere afiş asanlara yönelik denetimlerini sıkılaştırmış durumda.

Şehrin farklı bölgelerinde kontroller gerçekleştiriliyor. Ekipler, gelişigüzel, izinsiz mevzuata aykırı asılan, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan afişleri tek tek toplarken uyarıları dikkate almayanlar hakkında yasal işlem de uyguluyor. Denetimlerin devam edeceğini belirten belediye yetkilileri vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları kendilerine bildirmeleri çağrısında bulundu.

Bakmadan Geçme