Judo'da şampiyonluk mücadelesi!

Denizli'nin ev sahipliği yaptığı Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde 5-6 Mart tarihlerinde Vali Recep Yazıcığıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleşen Judo Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'na yapılan yarışmaya 66 ilden 435 sporcu katıldı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği yarışmalarda ilk gün tartıların ardından yarışmalara geçildi. Şampiyonanın seremonisine Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, sporcular ve antrenörler katıldı. Seremonide Denizli Büyükşehir Belediye Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundu.

Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman açılış konuşmasında, Okul Sporlarının en çok önem verdikleri projelerden biri olduğunu belirterek gençlerin hem sporda, hem de akademik alanda gelişmeleri için çalıştıklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan’da şampiyonada emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışmacılara başarılar dilediğini vurguladı.

 

"Ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz"

Spor kültürünün küçük yaşlarda başlaması için okul sporlarına önem verdiklerini dile getiren Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Judo Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İlman, 46 farklı branşta Denizli’de okul spor faaliyetlerinin yapıldığını söyleyerek, ulusal faaliyetlerde de Denizli’de 20 branşta ulusal organizasyona ev sahipliği yapıldığını aktardı.

Judo'da şampiyonluk mücadelesi!

Farklı kategorilerde yapılan müsabakalar sonrası ödül töreni ile dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi. Şampiyon sporculara ödüllerini Gençlik Spor İl Müdür Ömer İlman ve organizasyondan sorumlu yetkililer takdim etti.

Bakmadan Geçme