• Haberler
  • Kart Sahipleri Akşam Yemeğini Ucuza Getiriyor: Getiryemek'te P İndirim Dönemi Başladı!

Kart Sahipleri Akşam Yemeğini Ucuza Getiriyor: Getiryemek'te P İndirim Dönemi Başladı!

QNB Finansbank kart sahipleri için Getiryemek'te P indirim kampanyası başladı. 31 Aralık tarihine kadar her gün yapılacak Getiryemek alışverişi ucuza gelecek…

QNB Finansbank harcadıkça kazandıran kampanyalarına biri yenisini daha ekledi. 28-31 Aralık tarihleri arasında her gün Getiryemek’ten verilecek ilk 50 TL ve üzeri harcamaya 75 TL'ye kadar %50 indirim kazanılıyor.

Yalnızca QNB Finansbank kart ile yapılacak harcamalar dikkate alınacaktır. Türkiye'nin popüler yemek yeme uygulaması Getiryemek yılbaşına özel akşam yemeğini ucuzlatan teklifi ile müjdeyi duyurdu.

GetirYemek’te %50 İndirim Nasıl Kazanılır?

Getiryemek’te yer alan seçili restoranlardan yapılacak bireysel harcama %50'ye kadar indirim kazandırıyor. Kampanyaya yalnızca Finansbank bireysel kredi veya banka kartı sahipleri katılabilir. Kampanyaya katılmak isteyenlerin minimum 50 TL sepet tutarını gerçekleştirmesi gerekiyor.

GetirYemek ile İndirimli Yemek Siparişi Nasıl Oluşturulur?

50 TL ile 150 TL arasındaki siparişlerden alınabilecek en yüksek indirim 75 TL'dir. Finansbank'ın Getiryemek’te %50 indirim kampanyası online ödeme siparişlerinde geçerlidir. Kampanya dönemi boyunca indirimden faydalanabilmek için “sipariş ver” ekranında yer alan adımları takip etmek yetecek. 28 ve 31 Aralık tarihleri arasında verilecek ilk 4 siparişe %50 indirim kampanyası ile ilk sepette 40 TL indirim 4.sepette ise tam 75 TL indirim kazanılır.

 

Bakmadan Geçme