• Haberler
  • Konya
  • Konya Müftülüğü Öncülüğünde Filistinliler İçin Yeni Bir Destek Adımı

Konya Müftülüğü Öncülüğünde Filistinliler İçin Yeni Bir Destek Adımı

Konya İl Müftülüğü, Filistinliler için yeni bir destek programı başlattı. Mevlana Meydanı'nda düzenlenen dua etkinliği ile 4-6 yaş grubundaki çocukların Kur'an Kursu'na başlatılması programlarıyla ilgili değerlendirme ve istişare toplantısı düzenleyen Konya Müftülüğü, Filistinliler için farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

Konya Müftülüğü Öncülüğünde Filistinliler İçin Yeni Bir Destek Adımı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya İl Müftülüğü Filistinliler için yapılan dua etkinliği için istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

Etkinliğe, İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge'nin yanı sıra Konya Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Ceyhan, Konya Dini İhtisas Merkezi Müdürü Salih Doğan, İl Müftü yardımcıları, merkez ilçe müftüleri ve görevli personel katıldı.

Konya İl Müftüsü Öge’nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Filistinlilere yönelik düzenlenen etkinliklerin gözden geçirilmesi ve gelecekte yapılacak programlar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Öte yandan 4-6 yaş grubundaki çocukların Kur'an Kursu'na başlatılması programı ile ilgili istişare yapıldı. Çocukların dini eğitimlerinin desteklenmesinin amaçlandığı bu toplantının sonunda, Filistinlilere olan desteklerini daha da güçlendirmek adına bir araya gelmenin önemine vurgu yapıldı. Bu tür etkinliklerin sadece yardımlaşma değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği pekiştiren önemli araçlar olduğu belirtildi.

Bakmadan Geçme