Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi: Yaralılar var!

Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kargo taşıyan tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde bugün meydana gelen trafik kazasında, bir kargo taşıyan tırın devrilmesi sonucu iki kişi yaralandı. Kazanın meydana geldiği bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza, Özhan Arslan idaresindeki 35 APS 486 plakalı kargo taşıyan tır, Konya-Ankara kara yolu üzerinde seyir halindeyken Ömeranlı Mahallesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi.

Tırın kontrolden çıkarak devrilmesiyle birlikte sürücü ile bir yolcu yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve itfaiye ekipleri gönderildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, hemen ambulanslarla Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sağlık durumlarıyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, yaralıların tedavilerine devam edildiği öğrenildi.

Kazanın neden olan yolun kapanması nedeniyle, Konya-Ankara kara yolunda trafik akışı bir süreliğine durma noktasına geldi.

Ancak, yaklaşık iki saatlik bir çalışma sonucunda, kazaya karışan aracın kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Bakmadan Geçme