• Haberler
  • Spor
  • Konya'nın o takımı balkan şampiyonasında damga vurdu

Konya'nın o takımı balkan şampiyonasında damga vurdu

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Takımı Sporcularımız Edirne'de düzenlenen Balkan Şampiyonasından 10 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü

Konya'nın o takımı balkan şampiyonasında damga vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi. Edirne’de düzenlenen 6. Açık Balkan Şampiyonasından 10 altın, 4 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak toplamda 15 madalya ile şampiyonaya damga vurdu. 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen ve 16 ülkeden yaklaşık 1000 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada madalya kazanan sporcuların şu şekilde; Nisa Sarı, Buğlem Esen, İlayda Yılmaz, Beren Serra Sucu, İrem kurt, Eda Nur Altıntop, Şeniz Nur Kömür, Zeynep Su Atlı, Hayrunnisa Kalay, Hümeyra Soylu, Elif Su Sarı, Elif Cemre Çankaya, Efnem Gökalp, Eflin Gökalp ve Ecem Su.

BAYRAKTAR : ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ

Selçuklu Belediyespor Kulübü Wushu Kung-Fu Takımı Başantrenörü Mehmet Bayraktar, “Balkan Şampiyonasına Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak 15 sporcumuzla katıldık. 4 gün süren zorlu müsabakalar sonucunda toplam 15 madalya kazanarak ülkemizi başarıyla temsil ettik. Madalya kazanan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, bizlere spor alanında çok büyük destekler veren Selçuklu Belediye Başkanımız Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PEKYATIRMACI: BAYRAĞIMIZI GURURLA TEMSİL EDEN
SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Balkan Şampiyonasında kulübümüzü ve ülkemizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımızın özellikle uluslararası müsabakalarda aldığı başarılı sonuçlarla gurur duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
 

Yorumlar 1
Misafir 20 Ağustos 2023 13:24

Maşallah başarıları daim olsun

Bakmadan Geçme