• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor Adana Demirspor'u ağırlayacak: 2 takım arasında 12'nci randevu!

Konyaspor Adana Demirspor'u ağırlayacak: 2 takım arasında 12'nci randevu!

Konyaspor ile Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 29'uncu haftasında oynanacak maç ile lig tarihindeki 12'nci randevuya çıkacak.

Konyaspor Adana Demirspor'u ağırlayacak: 2 takım arasında 12'nci randevu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konyaspor ile Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 29'uncu haftasında oynanacak maç ile lig tarihindeki 12'nci randevuya çıkacak. Önceki maçlarda Yeşil-beyazlılar ve Mavi-lacivertlilerin 4’er galibiyeti bulunurken, 3 maçta da kazanan taraf olmadı.

Trendyol Süper Lig’in 29'uncu  haftasında Konyaspor, yarın saat 16.00’da MEDAŞ  Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda Adana Demirspor ile mücadele edecek. Ligde yeşil-beyazlılar, 31 puanla 14'üncü  sırada yer alırken, Mavi-lacivertliler ise 35 puanla 10'uncu sırada bulunuyor.

Konyaspor, son 5 lig maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken rakip fileleri 5 kez havalandırdı, kalesinde ise 2 gol gördü. Adana ekibi ise 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken 6 gol attı, kalesinde 9 gol gördü.

İkili mücadelede Konyaspor 20 gol atarken, Adana Demirspor 12 defa fileleri havalandırdı. İki takım Konya'da ise 5 kez rakip oldu.

Bu sezon ligin ilk yarısında Adana'da oynanan mücadele Adana  Demirspor 3-0 Konyaspor'u mağlup etti. 

Konyaspor Adana Demirspor'u ağırlayacak!

Düdük Volkan Bayarslan'da

Konyaspor ile Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. 

Bakmadan Geçme