KPSS şartsız personel alımları duyuruldu

İŞKUR Kurum Dışı İlanlar sayfasında paylaşılan yeni ilanlara göre, KPSS şartı olmadan personel ve işçi alımları yapılacak. Peki başvuru şartları neler?

KPSS şartsız personel alımları duyuruldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İş Kurumu (İŞKUR), KPSS şartı olmadan kamu kurumları için personel ve işçi alımları yapılacağını duyurdu. Bu alımlarla ilgili şartlar da açıklandı. Yapılan alımların hangi kadrolarda ve ne şartlarla alınacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı.

Yapılan son açıklamaya göre İŞKUR üzerinde birçok belediye için alımlar duyuruluyor. İŞKUR'un KPSS şartsız alımlar duyurusu, iş arayanlar için önemli bir fırsat sunarken, kamu kurumlarının da ihtiyaç duydukları personeli daha geniş bir aday havuzundan seçebilme imkanı sağlamaktadır. Bu sayede, işsizlik sorunuyla mücadele edilirken, kamu sektöründe nitelikli personel istihdamı da desteklenmiş olmakta.

ALIMLAR BAŞLADI

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden duyurulan yeni ilana göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı geçici olarak işçi alımı yapacak. Yapılan yeni alımlara ilişkin şartlar ve detaylar da belli olmuş durumda.

Başvurular bugün itibariyle açılırken 26 Haziran tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

ŞARTLAR NELER?

Başvuran kişilerde hasta ve yaşlı bakım refakatçi belgesinin bulunması gerekmektedir.

Bayan personel alımı yapılacaktır.

Başvuran kişilerin 18 ile 55 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Son altı ay içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda çalışmamış olması gerekmektedir.

İŞTE YAPILAN DUYURU

İŞKUR Kurum Dışı İlanlar sayfası üzerinden yayımlanan bir duyuruya göre, Samsun Çarşamba Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 8 kişilik Hasta ve Yaşlı Bakım personeli alımı gerçekleştirecektir. Kamu personel alımı başvuruları, bugün itibarıyla yani 20 Haziran 2023 tarihinde başlamıştır. Adayların, belirtilen başvuru adresine başvurularını, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 6 gün içinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Samsun dışında yüzlerce farklı belediye ve kurum dışı alımlar yapılmaktadır. İŞKUR tarafından yayımlanan bu ilanlara resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Kurumlar tarafından yapılacak yeni alım duyuruları sitemiz üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.
 

Bakmadan Geçme