• Haberler
  • Konya
  • Meram Belediye Başkanı, Alakova Mahallesi'nde yapılan çalışmaları inceledi

Meram Belediye Başkanı, Alakova Mahallesi'nde yapılan çalışmaları inceledi

Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Alakova Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşların talepleriyle belediye programlarının uyumlu olduğunu vurguladı.

Konya'nın merkezinde yer alan Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahallelerde yürütülen ve planlanan çalışmaları sahada bizzat inceledi. İlçe belediye başkanı, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte sürekli devam eden altyapı ve asfalt çalışmalarını yakından takip ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Alakova Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ve gelecek dönem için planlanan çalışmaları, doğrudan yerinde gözlemleyen Başkan Mustafa Kavuş, bu gibi yerleşim bölgelerinde vatandaşların taleplerinin belediye programlarıyla uyumlu olduğunu vurguladı.

Alakova Mahallesi gibi, özellikle yerleşimin yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların alt yapı ve yol taleplerini karşılamak adına düzenledikleri programların, vatandaşların talepleriyle her zaman örtüştüğüne dikkat çeken Başkan Kavuş, mahallelerin sürekli artan yerleşimleriyle birlikte ortaya çıkan ihtiyaçların, belediye programlarının önemli bir parçasını oluşturduğunu belirtti. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi, gelecek dönemde de alt yapı ve yol çalışmalarının, hemşehrilerin taleplerine cevap verecek şekilde planlandığını söyledi.

Başkan Kavuş, mahallelerde yapılaşmanın artmasıyla birlikte, vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik taleplerin her dönem geldiğini belirtti. Bu talepleri dikkate alarak, belediye olarak yıllık çalışma programlarını oluşturduklarını ve sahada sürekli olarak çalışmaları izlediklerini ifade etti. Alakova Mahallesi'ni ziyaret ederek daha önce planlanan ve son zamanlarda asfaltlanmış sokakları inceleyen Başkan Kavuş, belediyenin imkanları dahilinde plana alınan sokaklarda alt yapı çalışmalarının tamamlanması hedefinin olduğunu dile getirdi. Geçmiş dönemde olduğu gibi gelecek dönemde de alt yapıdan asfalta, parke bordüründen yeşil alanlara kadar her alanda çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme