Ormanlık alanda ceset bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, mantar toplamak için ormana giren iki vatandaş, yerde bir kişinin tüfekle vurularak öldürüldüğünü fark ederek polise ihbarda bulundu.

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesinde, mantar toplamak için ormanlık alana giren iki vatandaş, yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti.

İlk başta alkol alıp sızan biri olduğunu düşünen vatandaşlar, yaklaştıklarında yanında bir tüfek olduğunu ve göğsünden vurulduğunu fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.


Yapılan ilk müdahalede, yerde yatan şahsın tüfekle vurularak hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, hayatını kaybeden kişinin özel güvenlik görevlisi Yaşar Öznur (27) olduğu tespit edildi.

Olay yeri inceleme ve savcının bölgedeki incelemeleri sonucunda, Öznur'un intihar ettiği değerlendirildi ve cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morgu'na kaldırıldı. Otopsi sonucunda Öznur'un kesin ölüm sebebinin belirleneceği bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bakmadan Geçme