Param Kart Kullanıcılarından Her Ay Para Kesilecek!

Türkiye'nin önde gelen elektronik para sağlayıcılarından Param Kart, kullanıcılara yönelik önemli bir ücret değişikliği duyurdu. Param'ın gönderdiği bilgilendirme mesajına göre, son altı ay içinde herhangi bir finansal işlem gerçekleştirmeyen kullanıcıların hesaplarından aylık 9,95 TL 'Kullanılmayan Hesap Ücreti' alınacak. İlk ücret kesintisi, 22 Aralık 2023 tarihinde başlayacak.

Türkiye'nin öncü elektronik para kuruluşlarından Param, kullanmayan hesaplar için ücret almaya başlayacağını duyurdu.

Param'ın gönderdiği bilgilendirme mesajına göre, son altı ay içinde herhangi bir finansal işlem gerçekleştirmeyen kullanıcıların hesaplarından aylık 9,95 TL "Kullanılmayan Hesap Ücreti" alınacak. İlk ücret kesintisi, 22 Aralık 2023 tarihinde başlayacak.

Bu yeni ücret, nakit çekme, fon yükleme, harcama, transfer gibi işlemleri gerçekleştirmemiş olan hedefe yönelik bir politika olarak belirlendi. Kullanılmayan hesap ücreti, hesapta bulunan mevcut bakiye üzerinden tahsil edilecek olup, hesapta yeterli bakiye bulunmaması durumunda mevcut bakiyeyle limit olarak kesinti yapılacak. Bakiyesi olmayan hesaplar ise bu ücretin borcuyla kaydedilmeyecek.

Param, ücretlere ilişkin detaylı bilgilerin resmi web sitesinde de (https://param.com.tr/islem-ucretleri) paylaşıldı. Kesintilerin 22 Aralık 2023 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtilen duyuruda, bu tarihe kadar herhangi bir ek ücret ödenmeden Turk Elektronik Para A.Ş. Çerçeve Elektronik Para ve Ödeme Hizmeti Sözleşmesi ve buna bağlı Elektronik Para Hesap Sözleşmesi'nin feshedilebileceği bildirildi. Gerekli fesihin yapılmaması durumunda kullanıcının bu karara rıza gösterdiği şeklinde kabul edilecek.

Özel Haber

Bakmadan Geçme