• Haberler
  • Spor
  • Potanın kartalları son 6 maçta 5.  galibiyetini aldı

Potanın kartalları son 6 maçta 5.  galibiyetini aldı

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 2023-2024 sezonu 11. hafta karşılaşmasında Konyaspor Basketbol deplasmanda Gölbaşı TED Ankara Kolejliler'i 73-71 yenerek son 6 maçında 5'inci galibiyetini elde etti

Yeşil-beyazlılar yedinci galibiyetini alarak play-off hattına tekrar girdi. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk çeyreği 18-16 önde tamamlamayı başardı. 2. çeyrekte de oyun hakimiyetini rakibine kaptıran dev kartallar, soyunma odasına 42-35’lik skorla geride girdi.

Potanın kartalları, üçüncü çeyreğe de kötü başladı ve final bölümüne 64-54 mağlup girdi. Konyaspor, mücadelenin son bölümünde özellikle Merthan Mutlu ve Myles Mack’ın sayıları ile parkeden 73-71 galip ayrıldı.

Diğer taraftan Konyaspor Basketbol Başantrenörü Emrah Benli, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler galibiyeti sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Benli: “ İyi oynamadığımız bir deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için çok mutluyum. Maçın son bölümünde oyuncularımın sahaya yansıttığı karakter benim için çok değerli. Bunun için hepsine özel olarak çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Bakmadan Geçme